Tel: 0181-482755 - Email: info@autocenteroostvoorne.nl

Over ons

Over ons

Ons bedrijf is zeer regionaal gericht bedrijf. Graag verkopen wij onze auto’s in de buurt en willen ze dan ook graag onderhouden en APK keuren wanneer dat weer nodig is. Ons werkplaatsteam bestaande uit 5 zeer ervaren 1e auto technici en een talentvolle 2e monteur zijn regelmatig op diverse trainingen te vinden. We kunnen u dan ook met bijna alles op automotief gebied helpen, mede doordat onze 2 werkplaatsen zeer modern zijn uitgerust. Denk daarbij aan mooi uitlijn apparatuur, airco vulmachines en moderne testkasten om de elektronica te kunnen beheersen in de diverse auto’s.

Aan de receptiebalie zult u gastvrij ontvangen worden en deskundig advies ontvangen door een van de drie receptionisten, welke voor onze vaste klanten al jaren een bekend gezicht hebben. Met hun kunt u bespreken wat en wanneer er aan uw auto moet gebeuren, ook vervangend vervoer, fiets of auto, is daar te bespreken.

Verder kunt u in drie showroom naar mooie en betrouwbare occasions kijken, mocht u auto er onverhoopt niet bij staan vraag dan aan ons om hem op te zoeken. U bent altijd van harte welkom !

Team Autocenter Oostvoorne